کلمة المفتاح اسانس / (39 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مجلة:دانشگاه انقلاب»دی 1361 - شماره 19 (3 صفحة - من 43 إلی 45 )
الکلمات المفتاحية:گیاهان داروئیکرماناستاناسانسآلکالوئیدجمعآوری
-
2.
مؤلف : جهانگیری، علی اصغر ؛
مجلة:مجلس و راهبرد»آذر و دی 1372 - شماره 5 ISC (17 صفحة - من 184 إلی 200 )
الکلمات المفتاحية:داروییگیاهان داروییاسانسوارداتصادراتمواد اولیهمواد اولیه داروییمصرف
-
3.
مجلة:بررسی های بازرگانی»مرداد و شهریور 1375 - شماره 108 و 109 ISC (3 صفحة - من 90 إلی 92 )
-
4.
مجلة:بررسی های بازرگانی»مهر 1375 - شماره 110 ISC (3 صفحة - من 58 إلی 60 )
-
5.
مؤلف : آیت الهی، سیدعبدالمجید ؛ کمیلی زاده، حسین ؛ روستاییان، عبدالحسین ؛
مجلة:پژوهنده»پاییز 1378 - شماره 15 ، العلمية - البحثية (Ministry of Health/ISC (6 صفحة - من 315 إلی 320 )
الکلمات المفتاحية:اسانسآرتمیزیاتیره کمپوزیتهمنوترپنسزکویی ترپن
- 6.
-
7.
مؤلف : غفار، امیر حسین ؛ کردوانی، پرویز ؛
مجلة:پژوهش های جغرافیایی»بهار 1383 - شماره 47 ISC (16 صفحة - من 95 إلی 110 )
الکلمات المفتاحية:گل محمدیصنعت گلاب گیریبخش قمصر کاشانگلاب گیری سنتی و صنعتیتقطیرگلاباسانسعرقیات گیاهی
-
8.
ناقد : قاصدی، سمیه ؛
مجلة:کتاب ماه علوم و فنون»اردیبهشت 1388 - شماره 113 (2 صفحة - من 40 إلی 41 )
الکلمات المفتاحية:گیاهان داروییخواص داروییاسانساقلیمکتاب
-
9.
مؤلف : نوری، نگین ؛ رکنی، نوردهر ؛ آخوندزاده، افشین ؛ میثاقی، علی ؛ توریان، فهیمه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1390 - شماره 1 ISC (8 صفحة - من 1 إلی 8 )
الکلمات المفتاحية:اسانسآویشن شیرازیE.coli O157:H7گوشت چرخکردهاسانس آویشن شیرازیاسانس آویشن شیرازیباکتریباکتریغلظتغلظت
-
10.
مؤلف : رادمهر، بهراد ؛ خامدا، کاوه ؛ رجبی خرمی، افشین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (10 صفحة - من 1 إلی 10 )
الکلمات المفتاحية:اثر ضدمیکروبیاسانس سماقسالمونلاتیفیموریوماسانسباکتریاسانسهای گیاهی
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (5 مقالة)
- ب (1 مقالة)