کلمة المفتاح قزل آلاي رنگين كمان / (10 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : فدایی فرد، فیروز ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (10 صفحة - من 53 إلی 62 )
الکلمات المفتاحية:انروفلوکساسینقزلآلای رنگین کمانچهار محال و بختیاریالایزاآنتیبیوتیکماهیانمزارع
-
2.
مؤلف : فدایی فرد، فیروز ؛ کورنگی، حمید ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ رئیسی، مهدی ؛ پیرزاده، راحله ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1391 - شماره 8 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (10 صفحة - من 71 إلی 80 )
الکلمات المفتاحية:الایزاقزل آلای رنگین کماناکراتوکسین Aغذای ماهیسمآرد گندمتولید
-
3.
مؤلف : قائنی، منصوره ؛ رومیانی، لاله ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (12 صفحة - من 65 إلی 76 )
الکلمات المفتاحية:زیره سبزنیسیناسترپتوکوکوس اینیاییقزل آلای رنگینکماناسانس زیره سبزفیله ماهی قزلآلای رنگینکمان
-
4.
مؤلف : شکری، فرشته ؛ هدایتی فرد، مسعود ؛ رفتنی امیری، زینب ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1394 - شماره 17 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (18 صفحة - من 35 إلی 52 )
الکلمات المفتاحية:کنترل کیفیتانجماداسیدهای چربقزل آلای رنگین کمان
-
5.
مؤلف : قربانی رنجبری، علی ؛ اکرمی، رزا ؛ شریفی راینی، رضا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1394 - شماره 19 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (8 صفحة - من 1 إلی 8 )
الکلمات المفتاحية:هیستامینشیرازپوترسینبار میکروبیقزلآلای رنگینکمان
-
6.
مؤلف : طاهری میرقائد، علی ؛ سلطانی، مهدی ؛ محمودی، زهرا ؛ حسینی شکرابی، سید پژمان ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1395 - شماره 21 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (10 صفحة - من 65 إلی 74 )
الکلمات المفتاحية:PCRاسترپتوکوکوس اینیاییقزلآلای رنگینکمانلاکتوکوکوس گارویه
-
7.
مؤلف : انصاری اردلی، عبدالله ؛ شعبانپور، بهاره ؛ کردجزی، معظمه ؛ اجاق، سیدمهدی ؛ باباخانی لشکان، آریا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1396 - شماره 57 التصنيف A+ (Azad University (12 صفحة - من 45 إلی 56 )
الکلمات المفتاحية:بسته بندیقزل آلای رنگینکمانافزودنیاکسیداسیون
-
8.
مؤلف : محمودی اردبیلیa، فرانک ؛ هدایتی فرد، مسعود ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1397 - شماه 61 التصنيف A+ (Azad University (14 صفحة - من 75 إلی 88 )
الکلمات المفتاحية:قزل¬آلای رنگین¬کمانهسته انگورنانوانکپسوله
-
9.
كاتب مسؤول : قائنی، منصوره ؛ مؤلف : رومیانی، لاله ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 التصنيف A+ (Azad University/ISC (12 صفحة - من 65 إلی 76 )
الکلمات المفتاحية:زیره سبزنیسیناسترپتوکوکوس اینیاییقزل آلای رنگینکمان
-
10.
كاتب مسؤول : شهبازی، یاسر ؛ مؤلف : شاویسی، نسیم ؛ کرمی، نگین ؛
مجلة:پیشرفت و توسعه استان کرمانشاه»مهر 1402 - شماره 8 (12 صفحة - من 128 إلی 139 )
الکلمات المفتاحية:کرمانشاهقزلآلای رنگین کمانباقیماندههای آنتیبیوتیکماهی قزلآلای رنگینکمانpHاستان کرمانشاهاستان