کلمة المفتاح Adulteration / (6 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
كاتب مسؤول : ولی زاده، سمیه ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»زمستان 1401، دوره پنجم - شماره 4 (11 صفحة - من 1 إلی 11 )
الکلمات المفتاحية:طیف سنجی راماناحراز هویت مواد خوراکیتشخیص تقلبروش های کمومتریکس
-
2.
مؤلف : سرلکی، احسان ؛ ابونجمی، محمد ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 التصنيف A+ (Azad University/ISC (24 صفحة - من 13 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:روشهای تحلیلیتقلبشیمیسنجیاثرانگشت مواد غذاییاصالتسنجی
-
3.
مؤلف : اردلانی، سمیه ؛ کریم، گیتی ؛ پوراحمد، رضوان ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1396 - شماره 25 التصنيف A+ (Azad University/ISC (8 صفحة - من 75 إلی 82 )
الکلمات المفتاحية:شیرتقلبهدایت الکتریکیاندازه گیری سود
-
4.
مؤلف : هنرور، مسعود ؛ فرهادیان، زهرا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (14 صفحة - من 45 إلی 58 )
الکلمات المفتاحية:تقلبشربت گلوکزکیفیت عسل
-
5.
مؤلف : خسروی مشیزی، رضا ؛ یونسیان، مسعود ؛ گلوی، الهام ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1395 - شماره 21 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (16 صفحة - من 75 إلی 90 )
الکلمات المفتاحية:رنگ مصنوعیبهداشت مواد غذاییتحلیل سلسله مراتبیتقلب
-
6.
مؤلف : پاشائی، آمنه ؛ شواخی، فروغ ؛ فهیم دانش، مریم ؛ بدیعی، فوژان ؛ رحمانی، انوشه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (6 صفحة - من 37 إلی 42 )
الکلمات المفتاحية:تقلبروغن آفتابگردانترکیب اسید چربروغن زیتون فوق بکرگرماسنج روبشی تفاضلی
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 3 |
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |
مجلة پژوهشنامه حلال 1 |
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (1 مقالة)