کلمة المفتاح Bacterial contamination / (6 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : خاکپور، منصور ؛ بزرگ نیا، مجتبی ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (12 صفحة - من 17 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:تخممرغپوستهعوامل باکتریاییزردهباکتریآلودگیسالمونلاسودوموناسآگار
-
2.
مؤلف : حسن زاد آذر، حسن ؛ عبدالهی، رضا ؛ حاج قلی زاده، قادر ؛ دلیر راد، محمد ؛ مهدی زاده، تورج ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (10 صفحة - من 1 إلی 10 )
الکلمات المفتاحية:بستنی سنتیکلیفرماشریشیاکولایآلودگی باکتریاییاستافیلوکوکوسوس اورئوسآلودگیباکتریارومیهبستنیهای سنتی
-
3.
مؤلف : کوهدار، ولی اله ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1392 - شماره 10 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (9 صفحة - من 33 إلی 41 )
الکلمات المفتاحية:کشتارگاهآلودگی باکتریاییشمارش باکتری های هوازیلاشه گاولاشهآلودگیاکراتوکسینکشتارسالمونلاکشمشمیکروبی
-
4.
كاتب مسؤول : رستمیان، مصیب ؛ مؤلف : چگنه لرستانی، رویا ؛ قدیری، کیقباد ؛ میرزاده، مریم ؛ اکیا، علیشا ؛ برفی، شهرام ؛ الماسی، افشین ؛ کیانی، عاطفه ؛ زمزم، ماندانا ؛ امیری، آزاده ؛ امیری، زهرا ؛
مجلة:پیشرفت و توسعه استان کرمانشاه»بهمن 1401 - شماره 6 (13 صفحة - من 64 إلی 76 )
الکلمات المفتاحية:آلودگی باکتریاییانتقال خونپلاکتمدت نگهداریکشت میکروبیباکتریتولید
-
5.
مؤلف : امامی، مریم سادات ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ كاتب مسؤول : شاکریان، امیر ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1402- شماره 50 التصنيف A+ (Azad University/ISC (10 صفحة - من 85 إلی 94 )
الکلمات المفتاحية:فلزات سنگینآلودگی باکتریاییقارچ خوراکی دکمهای
-
6.
كاتب مسؤول : حسینی نسب، سید عرفان ؛ مؤلف : واحد دهکردی، نجمه ؛ رحیمی، ابراهیم ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1402- شماره 51 التصنيف A+ (Azad University/ISC (12 صفحة - من 17 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:قممقاومت آنتیبیوتیکیآلودگی باکتریاییگاستروانتریتساندویچ