کلمة المفتاح bacteriocin / (4 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : سالک، فائزه ؛ میرزایی، حمید ؛ خندقی، جلیل ؛ جوادی، افشین ؛ كاتب مسؤول : نامی، یوسف ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1402- شماره 50 التصنيف A+ (Azad University/ISC (16 صفحة - من 17 إلی 32 )
الکلمات المفتاحية:انتروکوکوسباکتریوسینضدمیکروبیضدتوموری
-
2.
مؤلف : حجازی، محمد امین ؛ مجیدی، محمد ؛ پورعبدی سرابی، پریسا ؛ كاتب مسؤول : تاری نژاد، علیرضا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1399 - شماره 39 التصنيف A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 67 إلی 81 )
الکلمات المفتاحية:ردیابیپروبیوتیکباکتریوسینزیرهمچینی
-
3.
مؤلف : محمدی، خسرو ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1396 - شماره 28 التصنيف A+ (Azad University/ISC (13 صفحة - من 1 إلی 13 )
الکلمات المفتاحية:نایسینباکتریوسینلاکتوکوکوس لاکتیسپنیر لیقواننگهدارنده بیولوژیکی
-
4.
مؤلف : میردامادی، سعید ؛ تنگستانی، مهرنوش ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (16 صفحة - من 55 إلی 70 )
الکلمات المفتاحية:لاکتوباسیلوسباکتریوسیننیسینمحافظت کنندهفرآوردههای غذاییتخلیصجداسازیتولید