کلمة المفتاح canola oil / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : نیک زاد، نسیم ؛ سیدین اردبیلی، مهدی ؛ اکبری ادرگانی، بهروز ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛ كاتب مسؤول : قوامی، مهرداد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 التصنيف A (Azad University (14 صفحة - من 15 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:پایداری اکسیداتیوروغن کانولاروغن کنجداسید چربسرخ کردن عمیقرنسیمتروغن مخصوص سرخ کردنی
-
2.
مؤلف : مسلمی، معصومه ؛ خاکسار، رامین ؛ تسلیمی، اقدس ؛ حسینی، هدایت ؛ فردوسی، روح اله ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (12 صفحة - من 39 إلی 50 )
الکلمات المفتاحية:روغن کانولاروغن سویاپروفایل اسیدهای چربلیونر مرغاسیدهای چرباسیدهای چرب آزادفرآوردههای گوشتیاکسیداسیون