کلمة المفتاح Fatty Acids / (4 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : مردافکن، نوشین ؛ بیک محمدی، فرانک ؛ احمدی، شهین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 التصنيف A (Azad University (11 صفحة - من 123 إلی 133 )
الکلمات المفتاحية:کروماتوگرافی گازیاسید چرب اشباعاسیدچرب ترانسشیرینی قنادی
-
2.
مؤلف : غلامی گیلانی، سهیلا ؛ غلامی گیلانی، غلامرضا ؛ شاهماری، مهتاب ؛ كاتب مسؤول : طاهری، علیرضا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 التصنيف A+ (Azad University/ISC (16 صفحة - من 15 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:اسیدهای چربفلزات سنگیناندیسهای فیزیکی -شیمیاییاستخراج مایع- مایع
-
3.
مؤلف : پیراوی، زهرا ؛ پورفلاطون، شبنم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1394 - شماره 47 (8 صفحة - من 77 إلی 84 )
الکلمات المفتاحية:Fatty AcidsCold PressNut OilsSterols
-
4.
مؤلف : کوچکزایی، علی رضا ؛ محمدی آچاچلویی، محسن ؛ فرهمند بروجنی، حمید ؛
مجلة:مرمت و معماری ایران (مرمت آثار و بافت های تاریخی، فرهنگی)»پاییز و زمستان 1393، سال چهارم - شماره 8 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (14 صفحة - من 47 إلی 60 )
الکلمات المفتاحية:چربی آزادAtr-e SonbolFTIRمشک چرمیقلعه کوه قایناسیدهای چرب
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (1 مقالة)
- A (1 مقالة)
- A+ (1 مقالة)