کلمة المفتاح Fish / (19 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : رحیمی، ابراهیم ؛ حیدرزادی، محمدامین ؛ كاتب مسؤول : واحد دهکردی، نجمه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 التصنيف A+ (Azad University/ISC (10 صفحة - من 31 إلی 40 )
الکلمات المفتاحية:میگوقشمماهیآلودگیهای میکروبیویبریو
-
2.
كاتب مسؤول : قاضی لو، امیر ؛ مؤلف : ارشادی فر، حمید ؛ کر، کمال الدین ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»پاییز 1401، دوره پنجم - شماره 3 (10 صفحة - من 50 إلی 59 )
-
3.
كاتب مسؤول : هدایتی، سید علی اکبر ؛ مؤلف : باقری، طاهره ؛ یازرلو، مهسا ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»بهار 1400، دوره چهارم - شماره 1 (12 صفحة - من 1 إلی 12 )
-
4.
مؤلف : نقی پورفر، خدیجه ؛ كاتب مسؤول : جدیدی، ناصر ؛
مجلة:تاریخ (دانشگاه آزاد اسلامی واحد محلات)»تابستان 1399 - شماره 57 التصنيف B (Azad University/ISC (26 صفحة - من 95 إلی 120 )
الکلمات المفتاحية:ایلامایزد آبمیانرودانائازن ماهیتمدن ایلامایزدآباستل
-
5.
كاتب مسؤول : زمانی، مژگان ؛ مؤلف : یلمه ها، احمدرضا ؛ ایرج پور، ابراهیم ؛
مجلة:تحقیقات تمثیلی در زبان و ادب فارسی»پاییز 1398 - شماره 41 التصنيف B (Azad University/ISC (24 صفحة - من 69 إلی 92 )
-
6.
مؤلف : حصاری، مرتضی ؛ شکری، طاهره ؛
مجلة:کارنامه تاریخ»پاییز و زمستان 1397 - شماره 10 (12 صفحة - من 1 إلی 12 )
الکلمات المفتاحية:ایلام نوایلام قدیمجوبجیایزد بانو زن ماهیتنگ سولکایلامبــاهــابـابــهبـهایــلامنـو
-
7.
كاتب مسؤول : افهم، فرین ؛ مؤلف : فلسفیان، آزاده ؛
مجلة:اقتصاد کشاورزی»پاییز 1396، دوره یازدهم - شماره 3 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (25 صفحة - من 55 إلی 79 )
الکلمات المفتاحية:گوشت ماهیشاخص سلامتلاجیت ترتیبیعوامل غیر قیمتیدفعات مصرف
-
8.
مؤلف : عسکری ساری، ابوالفضل ؛ حسینی نژاد، سمیرا ؛ چله مال دزفول نژاد، مژده ؛ ولایت زاده، محمد ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1396 - شماره 27 التصنيف A+ (Azad University/ISC (16 صفحة - من 61 إلی 76 )
الکلمات المفتاحية:کپور معمولیروش های پختعناصر ضروریماهیعضله
-
9.
مؤلف : سبکآرا، جلیل ؛ مکارمی، مرضیه ؛ باقری، سیامک ؛
مجلة:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»تابستان 1396، دوره سوم - شماره 7 (21 صفحة - من 48 إلی 68 )
الکلمات المفتاحية:درﯾﺎﭼﻪ ﺷﻬﺪای ﺧﻠﯿﺞ ﻓﺎرس (ﭼﯿﺘﮕﺮ ﺗﻬﺮان)ﻓﯿﺘﻮﭘﻼﻧﮑﺘﻮنزﺋﻮﭘﻼﻧﮑﺘﻮنﻣﺰوﺗﺮوفماهاﻟﮕﻮ
-
10.
مؤلف : شعبانی، حمید رضا ؛ عزیز خانی، مریم ؛ توریان، فهیمه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1396 - شماره 26 التصنيف A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 29 إلی 42 )
الکلمات المفتاحية:ماهیپایداری اکسیداتیومیخکپیش پختنگهداری منجمد