کلمة المفتاح Gum / (8 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : هادی، حمداله ؛
مجلة:پژوهش در طب ورزشی و فناوری»دوره 21 - شماره 26 التصنيف ب (Ministry of Science/ISC (12 صفحة - من 160 إلی 171 )
-
2.
كاتب مسؤول : ایران منش، یعقوب ؛ مؤلف : پورهاشمی، مهدی ؛ جهانبازی گوجانی، حسن ؛ طالبی، محمود ؛ عزیزی، فریبرز ؛
مجلة:دانش های بومی ایران»تابستان 1401 - شماره 17 التصنيف ب (Ministry of Science/ISC (38 صفحة - من 38 إلی 75 )
الکلمات المفتاحية:دانش بومیجوامع محلیسقزلردگانپسته وحشی
-
3.
مؤلف : عبدالهی، اذین ؛ دیدار، زهره ؛ کاراژیان، رضا ؛ ارمین، محمد ؛ كاتب مسؤول : وظیفه دوست، محسن ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 التصنيف A (Azad University (16 صفحة - من 75 إلی 90 )
الکلمات المفتاحية:زردآلوصمغجذب روغنسرخ کردن عمیقکدو سبز
-
4.
مؤلف : جرنگی، مرضیه ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ كاتب مسؤول : عبدالملکی، فرزانه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 التصنيف A (Azad University (16 صفحة - من 29 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:رئولوژیویژگی های حسیجایگزین چربیصمغ کنجاکسس مایونز کم چرب
-
5.
مؤلف : نوحی، سحر ؛ اسدیان، هلن ؛
مجلة:گنجینه اسناد»پاییز 1400 - شماره 123 التصنيف ب (Ministry of Science/ISC (20 صفحة - من 161 إلی 180 )
الکلمات المفتاحية:ژلاتینصمغرزینآثار عکاسی پایهشیشهایکلودیون
-
6.
كاتب مسؤول : مجردی، غلامرضا ؛ مؤلف : صیادی، زهرا ؛
مجلة:زیست فناوری گیاهان دارویی»پاییز و زمستان 1399 - شماره 12 (13 صفحة - من 46 إلی 58 )
الکلمات المفتاحية:زنجیره ارزشداروی گیاهیخام فروشیصمغبادام کوهی ایرانروغن بادام تلخ
-
7.
مؤلف : حسن پور امنیه، آزاده ؛ جوینده، حسین ؛ ناصحی، بهزاد ؛ حجتی، محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 التصنيف A+ (Azad University (12 صفحة - من 19 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:پنیرکخواص فیزیکوشیمیاییصمغرئولوژی
-
8.
مؤلف : صالحی، فخرالدین ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ زند رجبی، حدیثه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (9 صفحة - من 95 إلی 103 )
الکلمات المفتاحية:مروسینتیکانتقال جرمصمغهیدروکلوئید