کلمة المفتاح Physico-Chemical Characteristics / (4 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
كاتب مسؤول : شهاب لواسانی، علیرضا ؛ مؤلف : زندی، محدثه ؛ ناطقی، لیلا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1401- شماره 77 التصنيف A (Azad University (18 صفحة - من 95 إلی 112 )
الکلمات المفتاحية:باکتریهای پروبیوتیکویژگیهای فیزیکوشیمیاییشیر تخمیریچای کامبوچا
-
2.
مؤلف : Ravishanker Mirre ؛ Amitabh Sharma ؛ Manish Upadhyay ؛
مجلة:PalArch's Journal of Archaeology of Egypt»july 2021, Volume 18 - Number 15 (10 صفحة - من 801 إلی 810 )
الکلمات المفتاحية:Surface waterPhysico|chemical characteristicsmicro|organism.
-
3.
كاتب مسؤول : تاج الدین، بهجت ؛ مؤلف : جهان میهن، کلثوم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1399 - شماره 67 التصنيف A (Azad University (10 صفحة - من 23 إلی 32 )
الکلمات المفتاحية:رنگبافتویژگیهای فیزیکوشیمیاییسیب
-
4.
مؤلف : اصلان زاده، مریم ؛ میزانی، میرم ؛ گرامی، عباس ؛ علیمی، مزدک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1392 - شماره 41 (10 صفحة - من 21 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:Fat ReplacerDietary FiberMayonnaisePhysicochemical Characteristics
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 3 |
مجلة PalArch's Journal of Archaeology of Egypt 1 |