-
1.
مؤلف : مرادی، وحیده ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ سیدین اردبیلی، سید مهدی ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1389 - شماره 26 (7 صفحة - من 51 إلی 57 )
-
2.
مؤلف : حسینی قابوس، سیدحسین ؛ سیدین اردبیلی، سید مهدی ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ اسدی، غلامحسن ؛ اعلمی، مهران ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (12 صفحة - من 5 إلی 16 )
الکلمات المفتاحية:کدوحلواییخشککردنهوای داغضریب نفوذمادونقرمزمدل نیوتن
- 3.
-
4.
مؤلف : رسولی، مرجان ؛ سیدین اردبیلی، سید مهدی ؛ باخدا، حسین ؛ كاتب مسؤول : غیاثی طرزی، بابک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1401 -شماره 75 التصنيف A (Azad University (10 صفحة - من 21 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:کیکنشاسته اصلاح شدهکنسانتره پروتئین آب پنیر
-
5.
مؤلف : قنبری، غزاله ؛ دیانت، مرجان ؛ كاتب مسؤول : سیدین اردبیلی، سید مهدی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 التصنيف A (Azad University (16 صفحة - من 75 إلی 90 )
الکلمات المفتاحية:عصاره هیدروالکلیبیاتیچای سبزرئولوژیبربری
-
6.
مؤلف : پاشازاده، بهرام ؛ سیدین اردبیلی، سید مهدی ؛ حاج نجاری، حسن ؛ شواخی، فروغ ؛ اسدی، غلامحسن ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1393 - شماره 42 (15 صفحة - من 81 إلی 95 )
الکلمات المفتاحية:ماندگاریضایعاتOrganizational developmentمتیل سیکلو پروپن (methyl cyclopropen1- )پرمنگنات پتاسیم
-
7.
مؤلف : صالحی فر، مانیا ؛ سیدین اردبیلی، سید مهدی ؛ عزیزی، محمد حسین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1390 - شماره 30 (9 صفحة - من 5 إلی 13 )
الکلمات المفتاحية:بافتنان مسطحرتروگرداسیونژلاتینه شدن نشاسته