-
1.
مؤلف : عزیزی خصال، مونا ؛ بصیری، علیرضا ؛ مقصودلو، یحیی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1392 - شماره 39 (10 صفحة - من 63 إلی 72 )
الکلمات المفتاحية:بهینه سازیآبگیری اسمزیبرش های پرتقالخلا ناپیوستهروش رویه پاسخ
-
2.
مؤلف : رسولی قهرودی، فاطمه ؛ بصیری، علیرضا ؛ اسدی، غلامحسن ؛ بامنی مقدم، محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1389 - شماره 28 (10 صفحة - من 32 إلی 41 )
الکلمات المفتاحية:بهینه سازیآبگیری اسمزیروش رویه پاسخفشار کاهش یافتهقارچ دکمه ای
-
3.
مؤلف : نیک خواه عشقی، مهسا ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ بصیری، علیرضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 التصنيف A+ (Azad University (12 صفحة - من 91 إلی 102 )
الکلمات المفتاحية:لوبیا سبزبهینه سازی فرآیندروش شناسی مدل آماری رویه پاسخسرخ کردن در خلا
-
4.
مؤلف : آقا بزرگ افجه، فاطمه ؛ بصیری، علیرضا ؛ محمدی نافچی، عبدالرضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (8 صفحة - من 5 إلی 12 )
الکلمات المفتاحية:بهینه سازیکیویآبگیری اسمزیسرخ کردن تحت خلاءفشار کاهش یافته
-
5.
مؤلف : تهامی، فاطمه السادات ؛ بصیری، علیرضا ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ مهستی، پیمان ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (8 صفحة - من 71 إلی 78 )
الکلمات المفتاحية:روغن آفتابگردانفعالیت آنتیاکسیدانیدانه رازیانه