-
1.
مؤلف : نیکزاد، شیما ؛ بهرامیان، سمیرا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1398- شماره 33 التصنيف A+ (Azad University/ISC (11 صفحة - من 71 إلی 81 )
الکلمات المفتاحية:اسفرزهپروبیوتیکدوغلاکتوباسیلوس کازئیپیسیلیوم
-
2.
مؤلف : سجادی، کژال ؛ بهرامیان، سمیرا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1396 - شماره 25 التصنيف A+ (Azad University/ISC (10 صفحة - من 21 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:پنیر سفید فراپالایشیژل آلوئهوراخواص حسیخواص ضدمیکروب