-
1.
مؤلف : عباس والی، مریم ؛ طالب نجف آبادی، حامد ؛ فلاح مهرجردی، عزیز الله ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1396 - شماره 27 التصنيف A+ (Azad University/ISC (11 صفحة - من 49 إلی 59 )
الکلمات المفتاحية:شیرازدوغسوربات پتاسیمبنزوات سدیم
-
2.
مؤلف : نیکزاد، شیما ؛ بهرامیان، سمیرا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1398- شماره 33 التصنيف A+ (Azad University/ISC (11 صفحة - من 71 إلی 81 )
الکلمات المفتاحية:اسفرزهپروبیوتیکدوغلاکتوباسیلوس کازئیپیسیلیوم
-
3.
مؤلف : یوسفی، علیرضا ؛ شیخلویی، حسین ؛ سیفی هاچه سو، جواد ؛ حاتمی، مهدی ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1397 - شماره 29 التصنيف A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 11 إلی 24 )
الکلمات المفتاحية:دوغضدمیکروبیکپک و مخمرباکتریهای آغازگراسانس گلپر
-
4.
مؤلف : قلعه موسیانی، زهرا ؛ پوراحمد، رضوان ؛ رجایی، پیمان ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1398 - شماره 63 التصنيف A+ (Azad University (14 صفحة - من 45 إلی 58 )
الکلمات المفتاحية:دوغعصاره اتانولیاستافیلوکوکوس اورئوسزوفارازک
-
5.
مؤلف : دین پژوه، فاطمه ؛ خانی، محمدرضا ؛ فدائی نوغانی، وجیهه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1398- شماره 33 التصنيف A+ (Azad University/ISC (16 صفحة - من 97 إلی 112 )
الکلمات المفتاحية:ماندگاریعصاره سیردوغعصاره شویدویژگیهای میکروبی و شیمیایی
-
6.
مؤلف : سرلک، زهرا ؛ گراوند، فرهاد ؛ حسینی، محمدیار ؛ روحی، میلاد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 التصنيف A+ (Azad University (14 صفحة - من 5 إلی 18 )
الکلمات المفتاحية:دوغافشره لیمو ترشپودرروششناسی سطح پاسخعرق نعنا