-
1.
مؤلف : جلیلی، مریم ؛ کیانی، فلور ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 التصنيف A+ (Azad University/ISC (12 صفحة - من 79 إلی 90 )
الکلمات المفتاحية:دامداریویژگیهای میکروبیویژگیهای شیمیاییآفلاتوکسین M1شیر خام
-
2.
مؤلف : حیدرزاده، مهدیه ؛ جوادی، افشین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1397 - شماره 30 التصنيف A+ (Azad University/ISC (8 صفحة - من 37 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:شیر خامباسیلوس سرئوسژن ces
-
3.
مؤلف : نارنجی ثانی، رضا ؛ جبلی جوان، اشکان ؛ روزبهام، بهنام ؛ استاجی، حمید ؛ محمدی، حمید رضا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1397 - شماره 29 التصنيف A+ (Azad University/ISC (12 صفحة - من 73 إلی 84 )
الکلمات المفتاحية:شیرخاماسانس آویشن شیرازیاستافیلوکوکوس اورئوس