keyword حداقل غلظت ممانعتکننده / (2 Article)
- Sort by
- Date
-
1.
Writer : اعظمی، لیلا ؛ باباپور، علیرضا ؛ قره چاهی، میثم ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (12 page(s) - From 63 to 74 )
Keywords:عصاره آبی زعفرانباکتریهای بیماریزای غذاییحداقل غلظت ممانعتکنندهSaffron aqueous extractborne bacterial pathogensMinimum Inhibitor concentration (MIC)Foodعصارهباکتری
-
2.
Writer : نصر آزادانی، آزاده ؛ طهمورث پور، آرزو ؛ هودجی، مهران ؛
Journal:محیط شناسی»زمستان 1389، دوره سی و ششم - شماره 56 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (12 page(s) - From 75 to 86 )
Keywords:میکروارگانیسمفلزات سنگینپساب صنعتیباکتری های مقاومحداقل غلظت ممانعت کننده