بهار 1391 - شماره 5
-
Writer : حسن زاد آذر، حسن ؛ عبدالهی، رضا ؛ حاج قلی زاده، قادر ؛ دلیر راد، محمد ؛ مهدی زاده، تورج ؛
(10 page(s) - From 1 to 10 )
Keywords:بستنی سنتیکلیفرماشریشیاکولایآلودگی باکتریاییاستافیلوکوکوسوس اورئوسEscherichia coliStaphylococcus aureusTraditional Ice creamBacterial contaminationColiformآلودگیباکتریارومیهبستنیهای سنتی
-
Writer : رحیمی، ابراهیم ؛ جعفریان، محسن ؛ شاکریان، امیر ؛ کجبافی، محمد ؛
(8 page(s) - From 11 to 18 )
Keywords:برنجالایزااکراتوکسین Aتوکسینهای قارچیMycotoxinsOchratoxin AELISARiceتوکسین
-
Writer : پورخلیلی، آذین ؛ میرلوحی، مریم ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ حجت الاسلامی، محمد ؛
(12 page(s) - From 19 to 30 )
Keywords:اکسیداسیون چربیگوشت گوسفندروشهای پختLamb meatCooking methodLipid oxidationپختعدد پراکسید
-
Writer : کوهدار، ولی اله ؛ رضویلر، ودود ؛
(10 page(s) - From 31 to 40 )
Keywords:مسمومیت هیستامینیماهی هوورباکتری های مولد هیستامیناندازه گیری هیستامینHistamine poisoningLongtail tunaHistamineproducing bacteriaهیستامین
-
Writer : محمدی، مرتضی ؛ الهامی راد، امیرحسین ؛ پورفلاح، زهرا ؛
(12 page(s) - From 41 to 52 )
Keywords:ظرفیت آنتیاکسیدانیترکیبات فنولیخرمالوPhenolic compoundAntioxidant abilityPersimmonعصارهآنتیاکسیدانی
-
Writer : فدایی فرد، فیروز ؛
(10 page(s) - From 53 to 62 )
Keywords:انروفلوکساسینقزلآلای رنگین کمانچهار محال و بختیاریالایزاELISAChaharmahalEnrofloxacinRainbow troutvaBakhtiaryآنتیبیوتیکماهیانمزارع
-
Writer : اعظمی، لیلا ؛ باباپور، علیرضا ؛ قره چاهی، میثم ؛
(12 page(s) - From 63 to 74 )
Keywords:عصاره آبی زعفرانباکتریهای بیماریزای غذاییحداقل غلظت ممانعتکنندهSaffron aqueous extractborne bacterial pathogensMinimum Inhibitor concentration (MIC)Foodعصارهباکتری
-
Writer : شاکریان، امیر ؛ صوابی اصفهانی، گلی ؛
(7 page(s) - From 75 to 81 )
Keywords:الایزاملامینشیرخشک نوزادانELISAMelamineInfant formulaشیر خشک نوزادانIslamic Azad UniversityFood