keyword سيب / (6 Article)
- Sort by
- Date
-
1.
Corresponding Author : موسوی، سید حبیبالله ؛ Writer : مرتضوى، سید ابوالقاسم ؛ رحمانی دیزگاه، مهسا ؛
Journal:اقتصاد کشاورزی»پاییز 1397، دوره دوازدهم - شماره 3 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (17 page(s) - From 27 to 43 )
Keywords:سیبنرخ ارز نامتقارنپانل تصحیح خطاهای استانداردقیمتگذاری برای بازارPricing to marketExchange rate asymmetryPanel corrected standard errorsapple
-
2.
Corresponding Author : تاج الدین، بهجت ؛ Writer : جهان میهن، کلثوم ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1399 - شماره 67 Ranking A (Azad University (10 page(s) - From 23 to 32 )
Keywords:رنگبافتویژگیهای فیزیکوشیمیاییسیبPhysicochemical CharacteristicsTexureapplecolor
-
3.
Writer : دلیری، شیوا ؛ پوراحمد، رضوان ؛ Corresponding Author : خورشیدپور، بیژن ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1399 - شماره 67 Ranking A (Azad University (14 page(s) - From 53 to 66 )
Keywords:آلبالولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسسیبکرنبریلا کتوباسیلوس کازئیLactobacillus caseiLactobacillus acidophilusSourCranberryapple
-
4.
Writer : شاکری بستان آباد، رضا ؛ Corresponding Author : سلامی، حبیب اله ؛
Journal:اقتصاد کشاورزی و توسعه»پاییز 1399 - شماره 111 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (24 page(s) - From 205 to 228 )
Keywords:ایرانریسک سیستماتیکالگوی قیمت گذاری دارایی سرمایهجبران ریسکسیبCapital Asset Pricing ModelSystematic Risk RiskIranappleCompensation
-
5.
Writer : علی موسی زاده، پدرام ؛ طاهری، عبدالحسین ؛ Corresponding Author : صانعی، سیدجواد ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1402- شماره 50 Ranking A+ (Azad University/ISC (12 page(s) - From 49 to 60 )
Keywords:آویشن شیرازیفنل کلسیبپراکسیدازکپک آبیBlue moldShirazi thymePeroxidaseTotal phenolapple
-
6.
Writer : رضائی، مرضیه ؛ Corresponding Author : صداقت، ناصر ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 Ranking A (Azad University (20 page(s) - From 15 to 34 )
Keywords:کیفیتبستهبندیپوشش خوراکیسیبedible coatingapplequalitypackaging
Related keywords
Article publication trend
Scientific rank
- A (3 Article)
- علمی-پژوهشی (2 Article)
- A+ (1 Article)