keyword Ready to Cook Chicken Sensory Evaluation / (2 Article)
- Sort by
- Date
-
1.
Writer : شریفان، انوشه ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ امین افشار، مهدی ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (10 page(s) - From 57 to 66 )
Keywords:حداقل غلظت بازدارندگی(MIC)خصوصیات ارگانولپتیکگوشت مرغ آماده طبخعصاره سیرGarlic extractMinimum Inhibitory Concentration (MIC)Ready to Cook Chicken Sensory Evaluation
-
2.
Writer : محمدی، مرتضی ؛ پورفلاح، زهرا ؛ نهاردانی، منیره ؛ مشکانی، سیدمحمد ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (10 page(s) - From 49 to 58 )
Keywords:مدل سازی ریاضیخشک کردن لایه نازکضریب نفوذ موثرمیوه بهGarlic extractMinimum Inhibitory Concentration (MIC)Ready to Cook Chicken Sensory Evaluation
Journal (Article count) |
---|
Journal علوم غذایی و تغذیه 2 |