Journal (Article count) |
---|
Journal علوم غذایی و تغذیه 5 |
Category (Article count) |
---|
حوزه سلامت 5 |
Language (Article count) |
---|
Persian 5 |
-
1.
Writer : شریفان، انوشه ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ امین افشار، مهدی ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (10 page(s) - From 57 to 66 )
Keywords:حداقل غلظت بازدارندگی(MIC)خصوصیات ارگانولپتیکگوشت مرغ آماده طبخعصاره سیرGarlic extractMinimum Inhibitory Concentration (MIC)Ready to Cook Chicken Sensory Evaluation
-
2.
Writer : اعرابی، فریناز ؛ کرامت، جواد ؛ سیدین اردبیلی، مهدی ؛ امین افشار، مهدی ؛ صادقیان، غلامحسین ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (12 page(s) - From 51 to 62 )
Keywords:دماآکربلامیدبیسکویتساکارزقند اینورت
-
3.
Writer : محمدی، محمد ؛ عزت پناه، حمید ؛ مهدی عادلی، حمیدرضا ؛ محمدی فر، محمدامین ؛ امین افشار، مهدی ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (8 page(s) - From 37 to 44 )
Keywords:ترکیب شیمیاییدوغ کره سنتیدوره شیردهیمیانه و هشترودویژگی های فیزیکی
-
4.
Writer : حسام، فریده ؛ بلالی، غلامرضا ؛ سیدین اردبیلی، سیدمهدی ؛ طاهری تهرانی، رضا ؛ امین افشار، مهدی ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (8 page(s) - From 83 to 90 )
Keywords:ترکیبات فنولیک کلسیب زمینی شیرینفعالیت آنتی اکسیدانی
-
5.
Writer : رجبلو، سارا ؛ شریفان، انوشه ؛ امین افشار، مهدی ؛ جمالی فر، حسین ؛ فاضلی، محمدرضا ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (8 page(s) - From 65 to 72 )