شعبانی، شاهرخ/ 11 Article
Journal (Article count) |
---|
Journal علوم غذایی و تغذیه 10 |
Journal بهداشت مواد غذایی 1 |
Category (Article count) |
---|
حوزه سلامت 11 |
Language (Article count) |
---|
Persian 11 |
Ranking (Article count) |
---|
Science-Research 1 |
-
1.
Writer : محمد نامدار، یاسمن ؛ باخدا، حسین ؛ Corresponding Author : شعبانی، شاهرخ ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 Ranking A (Azad University (13 page(s) - From 39 to 51 )
Keywords:عصارهگوشت چرخ کردهترکیبات زیست فعالنگهدارنده طبیعیمرمکیBio PreservativeCommiphora myrrha (Myrrh)Ground meatBioactive compoundsExtract
-
2.
Writer : صابر باغبان، فاطمه ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛ Corresponding Author : شعبانی، شاهرخ ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1401- شماره 77 Ranking A (Azad University (10 page(s) - From 39 to 48 )
Keywords:HPLCکاروتنوئیداستخراج آستاگزانتینمیگو پا سفید غربیضایعات میگوShrimp wasteAstaxanthin ExtractionWhite-Footed ShrimpCarotenoids
-
3.
Writer : نوحی، مرضیه ؛ زمانی هرگلانی، فریبا ؛ Corresponding Author : شعبانی، شاهرخ ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 Ranking A (Azad University (14 page(s) - From 41 to 54 )
Keywords:صمغ عربیخشککن پاششیآلوئهوراآلوئینAloinAloe VeraAloe Vera powderArabic gumSpray Dryer
-
4.
Writer : رودشتیان، رها ؛ اسدی، غلامحسن ؛ Corresponding Author : شعبانی، شاهرخ ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 Ranking A (Azad University (11 page(s) - From 121 to 131 )
Keywords:کتیراکربوکسی متیل سلولزمقاومت پوستهاثر ضد میکروبی عصاره میخکشاخصهای هاو و زردهماندگاری در محیطAnti Micrbiol Effect of Clove ExtractionCMC CoatingEgg Shelf LifeExtended ShelflifeMicrobial CharactersYolk Indexhaugh unit
-
5.
Writer : غفوری، فرزانه سادات ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ آخوندزاده بستی، فشین ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 Ranking A+ (Azad University (14 page(s) - From 51 to 64 )
Keywords:عصارهآنتی اکسیدانChlorella vulgarisماهی قزل آلای رنگین کمانضد میکروب
-
6.
Writer : حسینی، سیدابراهیم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ دلفان آذری، فاطمه ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1394 - شماره 17 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (10 page(s) - From 67 to 76 )
Keywords:اثر ضدمیکروبیهمبرگراسانس میخکHamburgerAntimicrobial effectClove essence
-
7.
Writer : صداقت، زینب ؛ محسنی، مهران ؛ کمالی، کوروش ؛ حسن، مریم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ فردوسی، نیکتا ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1394 - شماره 46 (8 page(s) - From 41 to 48 )
Keywords:زنجانبسته بندیادویهاسپورهای هوازیفلهZanjanSpiceAerobic SporesPackagedUnpackaged
-
8.
Writer : شریفان، انوشه ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ امین افشار، مهدی ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (10 page(s) - From 57 to 66 )
Keywords:حداقل غلظت بازدارندگی(MIC)خصوصیات ارگانولپتیکگوشت مرغ آماده طبخعصاره سیرGarlic extractMinimum Inhibitory Concentration (MIC)Ready to Cook Chicken Sensory Evaluation
-
9.
Writer : بهرامی، مریم ؛ قراچورلو، مریم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ حمصی، امیرهومن ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (10 page(s) - From 29 to 38 )
-
10.
Writer : دباغ، نیلو ؛ حسینی، ابراهیم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ علیمی، مزدک ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1391 - شماره 35 (8 page(s) - From 39 to 46 )