Journal (Article count) |
---|
Journal علوم غذایی و تغذیه 7 |
Category (Article count) |
---|
حوزه سلامت 7 |
Language (Article count) |
---|
Persian 7 |
-
1.
Writer : قضایی، شیوا السادات ؛ میزانی، مریم ؛ پیراوی ونک، زهرا ؛ علیمی، مزدک ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (9 page(s) - From 103 to 111 )
Keywords:مقدار کلسترولنشاسته اکتنیل سوکسینات انهیدریدویژگیهای رنگپایداری امولسیونسس مایونزEmulsion stabilityMayonnaiseCholesterol ContentColor CharacteristicsOctenyl Succinic Anhydride Starch
-
2.
Writer : رفتنی امیری، زینب ؛ اسماعیلی، امیرمهدی ؛ علیمی، مزدک ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1394 - شماره 49 (10 page(s) - From 55 to 64 )
Keywords:SalepKetchupCarboxy Methyl CelluloseSyneresis and Rheology
-
3.
Writer : اصلان زاده، مریم ؛ میزانی، میرم ؛ گرامی، عباس ؛ علیمی، مزدک ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1392 - شماره 41 (10 page(s) - From 21 to 30 )
Keywords:Fat ReplacerDietary FiberMayonnaisePhysicochemical Characteristics
-
4.
Writer : اصلان زاده، مریم ؛ میزانی، مریم ؛ گرامی، عباس ؛ علیمی، مزدک ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (8 page(s) - From 21 to 28 )
Keywords:رنگسبوس گندمظرفیت نگهداری آبپراکسید هیدروژن قلیاییفیبرهای خوراکی
-
5.
Writer : دباغ، نیلو ؛ حسینی، ابراهیم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ علیمی، مزدک ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1391 - شماره 35 (8 page(s) - From 39 to 46 )
-
6.
Writer : منصوری پور، ثمر ؛ میزانی، مریم ؛ مرادی، صادق ؛ علیمی، مزدک ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1390 - شماره 30 (8 page(s) - From 44 to 51 )
-
7.
Writer : یوسفی، مروارید ؛ میزانی، مریم ؛ رسولی، سوسن ؛ علیمی، مزدک ؛ گرامی، عباس ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1389 - شماره 28 (9 page(s) - From 48 to 56 )
Keywords:اندازه ذرهخردل زردسینرسیسکچاپ