keyword همبرگر / (15 Article)
- Sort by
- Date
-
1.
Writer : زرنگارزاده شیرازی، آتوسا ؛
Journal:آزما»بهمن 1401 - شماره 172 (4 page(s) - From 24 to 27 )
-
2.
Writer : قربانی، زهرا ؛ جلوان، مهشید ؛ گل آبادی، مریم ؛ Corresponding Author : زمین دار، نفیسه ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 Ranking A+ (Azad University/ISC (17 page(s) - From 77 to 93 )
Keywords:استافیلوکوکوس اورئوسهمبرگرفعالیت ضدمیکروبیاشرشیاکلیلعل کوهستانOliveria decumbensEsherichia coliStaphylococcus aureusHamburgerAntimicrobial Activity
-
3.
Writer : حسینی، سیدابراهیم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ دلفان آذری، فاطمه ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1394 - شماره 17 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (10 page(s) - From 67 to 76 )
Keywords:اثر ضدمیکروبیهمبرگراسانس میخکHamburgerAntimicrobial effectClove essence
-
4.
Writer : فرج زاده، زهرا ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ حجت الاسلامی، محمد ؛ مولوی، هومن ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1391 - شماره 8 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (10 page(s) - From 61 to 70 )
Keywords:کاهش جذب روغنهمبرگرمواد هیدروکلوئیدیHydrocolloidsHamburgerOil uptake reductionپوششصمغزانتانسرخچربی
-
5.
Introducer : اخوان، زهرا طاهری ؛
Journal:کتاب ماه فلسفه»دی 1390 - شماره 52 (5 page(s) - From 88 to 92 )
-
6.
Writer : تربتی، محمدعلی ؛ جوادی، افشین ؛ صادری، حشمت ؛ توکلی، فرزانه ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (8 page(s) - From 47 to 54 )
Keywords:سرخ کردنمایکروویو کردنهمبرگرویژگیهای میکروبیMicroHamburgerMicrobial propertiesFryingwavingمایکروویومیکروبیمیکروویوسرخ
-
7.
Introducer : ملک آبادی زاده، فاطمه ؛
Journal:اطلاع یابی و اطلاع رسانی»خرداد 1387 - شماره 8 (1 page(s) - From 81 to 81 )
-
8.
Writer : قنبر زاده، دامون ؛
Journal:ادبیات داستانی»آذر 1384 - شماره 96 (3 page(s) - From 56 to 58 )
-
9.
Journal:سیاحت غرب»مهر 1384 - شماره 27 (9 page(s) - From 52 to 60 )
-
10.
Translator : شانی، مرتضی ؛
Journal:تدبیر»شهریور 1384 - شماره 160 (2 page(s) - From 64 to 65 )
Keywords:همبرگرمکدونالدکراکرستورانهندخانوادههااستانداردعرضه
Related keywords
Article publication trend
Scientific rank
- علمی-پژوهشی (2 Article)
- A+ (1 Article)