keyword Rye / (2 Article)
- Sort by
- Date
-
1.
Writer : خراسانی، مونا ؛ صالحی فر، مانیا ؛ میرزایی، مهتا ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 Ranking A+ (Azad University (14 page(s) - From 63 to 76 )
Keywords:نان تستاسید فیتیکآرد چاودارمواد عمل آورندهLeavening SubstancePhytic AcidRyeToast
-
2.
Corresponding Author : شاهسونی مجرد، لیدا ؛ Writer : حسینمردی، فاطمه ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 Ranking A+ (Azad University (8 page(s) - From 23 to 30 )
Keywords:آنزیم ترانس گلوتامینازکیفیت پختچاودارنودلFood ValueRyeTransglutaminaseNoodlesFiber