Showing 1 to 10 of 2 items
-
1.
Writer : جرنگی، مرضیه ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ Corresponding Author : عبدالملکی، فرزانه ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 Ranking A (Azad University (16 page(s) - From 29 to 44 )
Keywords:رئولوژیویژگی های حسیجایگزین چربیصمغ کنجاکسس مایونز کم چربLow-Fat MayonnaiseRheologySensory PropertiesGum
-
2.
Writer : عبدالهی، اذین ؛ دیدار، زهره ؛ کاراژیان، رضا ؛ ارمین، محمد ؛ Corresponding Author : وظیفه دوست، محسن ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 Ranking A (Azad University (16 page(s) - From 75 to 90 )
Keywords:زردآلوصمغجذب روغنسرخ کردن عمیقکدو سبزZucchiniDeep fat fryingapricotGumCoating