keyword سرخ كردن عميق / (3 Article)
- Sort by
- Date
-
1.
Writer : عبدالهی، اذین ؛ دیدار، زهره ؛ کاراژیان، رضا ؛ ارمین، محمد ؛ Corresponding Author : وظیفه دوست، محسن ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 Ranking A (Azad University (16 page(s) - From 75 to 90 )
Keywords:زردآلوصمغجذب روغنسرخ کردن عمیقکدو سبزZucchiniDeep fat fryingapricotGumCoating
-
2.
Writer : نیک زاد، نسیم ؛ سیدین اردبیلی، مهدی ؛ اکبری ادرگانی، بهروز ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛ Corresponding Author : قوامی، مهرداد ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 Ranking A (Azad University (14 page(s) - From 15 to 28 )
Keywords:پایداری اکسیداتیوروغن کانولاروغن کنجداسید چربسرخ کردن عمیقرنسیمتروغن مخصوص سرخ کردنیSpecial Frying OilRancimatPolyphenolcanola oilSesame OilDeep Frying
-
3.
Writer : شعبانپور، بهاره ؛ جمشیدی، انیسه ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1392 - شماره 12 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (14 page(s) - From 41 to 54 )
Keywords:ناگت ماهینمکسود سبکخشک کردن مقدماتیسرخ کردن عمیققزلآلاPreDryingRainbow troutFish nuggetLight saltingDeepfat fryingتیمارتیمارنمکنمککاهش جذب روغنکاهش جذب روغن
Related keywords
Article publication trend
Scientific rank
- A (2 Article)
- علمی-پژوهشی (1 Article)