شعبانپور، بهاره/ 3 Article
Journal (Article count) |
---|
Journal بهداشت مواد غذایی 2 |
Journal علوم غذایی و تغذیه 1 |
Category (Article count) |
---|
حوزه سلامت 3 |
Language (Article count) |
---|
Persian 3 |
Ranking (Article count) |
---|
Science-Research 2 |
-
1.
Writer : اجاق، سیدمهدی ؛ شعبانپور، بهاره ؛ کردجزی، معظمه ؛ عبدالله زاده، اسماعیل ؛ قره ئی، مریم ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 Ranking A+ (Azad University (10 page(s) - From 103 to 112 )
Keywords:فیلم خوراکیباکتری های اسید لاکتیکلیستریا منوسایتوژنزLactic acid bacteriaEdible filmsListeria monocytogenes
-
2.
تأثیر قوام یابی با حرارت های مختلف بر خواص فیزیکوشیمیایی ژل سوریمی ماهی کپور پرورشی (Cyprinuscarpio)
Writer : زمانی نژاد، شیما ؛ شعبانپور، بهاره ؛ شعبانی، علی ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1394 - شماره 17 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (14 page(s) - From 77 to 90 )
Keywords:ماهیسوریمیکپورپرورشیقوامیابیFarmed carp (Cyprinuscarpio)SuwariKamabokoSetting
-
3.
Writer : شعبانپور، بهاره ؛ جمشیدی، انیسه ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1392 - شماره 12 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (14 page(s) - From 41 to 54 )
Keywords:ناگت ماهینمکسود سبکخشک کردن مقدماتیسرخ کردن عمیققزلآلاPreDryingRainbow troutFish nuggetLight saltingDeepfat fryingتیمارتیمارنمکنمککاهش جذب روغنکاهش جذب روغن