مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
نشریه محیط شناسی 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
جغرافیا 1 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 3 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 2 |
-
1.
نویسنده : حسینیشکرابی، سیدپژمان ؛ سلطانی، مهدی ؛ کمالی، ابولقاسم ؛ ولینسب، تورج ؛ نویسنده مسئول : حسینی، سیدابراهیم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 11 تا 24 )
کلیدواژه ها:الگوی اسیدهای چربماهی شوریده دهان سیاهترکیب شیمیاییالکتروفورز
-
2.
نویسنده : حسینی شکرابی، سید پژمان ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ سلطانی، مهدی ؛ کمالی، ابوالقاسم ؛ ولی نسب، تورج ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 11 تا 24 )
کلیدواژه ها:ترکیب شیمیاییالکتروفورزالگوی اسیدهای چربماهی شوریده دهان سیاهاسیدهای چربماهیSDS
-
3.
بررسی تجمع زیستی جیوه و ارتباط آن با سلنیوم در بافت عضله و کبد کوسه چاک لب - Rhizoprionodon acutus -
نویسنده : ترسلی، احمد ؛ اسماعیلی ساری، عباس ؛ ولی نسب، تورج ؛
مجله:محیط شناسی»پاییز 1391، دوره سی و هشتم - شماره 63 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 37 تا 46 )
کلیدواژه ها:خلیج فارسجیوهسلنیومکوسه چاک لب آمار