مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 3 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 4 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 4 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 2 |
-
1.
نویسنده : کوهدار، ولی اله ؛ رادمهر، بهراد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1395 - شماره 21 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 55 تا 64 )
کلیدواژه ها:گوشت مرغکیتوزانشمارش کلی میکروبیشمارش کلی فرممواد ازته فرار
-
2.
نویسنده : کوهدار، ولی اله ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1392 - شماره 10 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (9 صفحه - از 33 تا 41 )
کلیدواژه ها:کشتارگاهآلودگی باکتریاییشمارش باکتری های هوازیلاشه گاولاشهآلودگیاکراتوکسینکشتارسالمونلاکشمشمیکروبی
-
3.
نویسنده : کوهدار، ولی اله ؛ موسی خانی، فرهاد ؛ رادمهر، بهراد ؛ دانشی، محمدمهدی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1391 - شماره 35 (6 صفحه - از 57 تا 62 )
کلیدواژه ها:روش الیزاماهیان تونماهی زرد بالهمسمومیت هیستامینی
-
4.
نویسنده : کوهدار، ولی اله ؛ رضویلر، ودود ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (10 صفحه - از 31 تا 40 )
کلیدواژه ها:مسمومیت هیستامینیماهی هوورباکتری های مولد هیستامیناندازه گیری هیستامینهیستامین