-
1.
نویسنده : قیامی راد، مهدی ؛ اکبری، رضا ؛ صفری، علی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1395 - شماره 24 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 55 تا 64 )
کلیدواژه ها:اثر ضدباکتریاییحداقل غلظت بازدارندگیحداقل غلظت کشندگیعصاره سیر
نویسنده : قیامی راد، مهدی ؛ اکبری، رضا ؛ صفری، علی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1395 - شماره 24 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 55 تا 64 )
کلیدواژه ها:اثر ضدباکتریاییحداقل غلظت بازدارندگیحداقل غلظت کشندگیعصاره سیر