کلیدواژه اثرضد باكتريايي / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : قیامی راد، مهدی ؛ اکبری، رضا ؛ صفری، علی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1395 - شماره 24 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 55 تا 64 )
کلیدواژه ها:اثر ضدباکتریاییحداقل غلظت بازدارندگیحداقل غلظت کشندگیعصاره سیر
-
2.
نویسنده : فرشباف درهمی، سعید ؛ قیامیراد، مهدی ؛ محمودی، رزاق ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1395 - شماره 23 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 35 تا 42 )
کلیدواژه ها:گشنیزعصاره آبیعصاره الکلیاثر ضدباکتریایی