شکرفروش، سید شهرام/ 4 مقاله
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 4 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 4 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 4 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 1 |
-
1.
نویسنده : ارجائی، زهرا ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ حسین زاده، سعید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (13 صفحه - از 65 تا 77 )
کلیدواژه ها:کتیرابومادرانباسیلوس پومیلوسباسیلوس سافینسباکتری اندوفیت
-
2.
نویسنده : گلکاری، حجت اله ؛ قیصری، حمید رضا ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ امین لاری، محمود ؛ رئیسی، محمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1396 - شماره 27 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 1 تا 14 )
کلیدواژه ها:پروتئولیزپنیر سفید ایرانیرنتعصاره گیاهیکارده
-
3.
نویسنده : رئیسی، محمد ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ امین لاری، محمود ؛ قیصری، حمید رضا ؛ گلکاری، حجت اله ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1396 - شماره 26 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (10 صفحه - از 59 تا 68 )
کلیدواژه ها:کالباس امولسیونیگیاه کاردهترد کردن گوشتشاخص حلالیت نیتروژن
-
4.
نویسنده : بریزی، عنایت ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ حسین زاده، سعید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1395 - شماره 23 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 13 تا 20 )
کلیدواژه ها:ترکیبات فنولیعصاره پوست انارفعالیت آنتیاکسیدانی