کلیدواژه آب میوه / (12 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : فخیم رسول زاده، رزیتا ؛ افشارمقدم، محمدرضا ؛ نویسنده مسئول : خندقی، جلیل ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (13 صفحه - از 31 تا 43 )
کلیدواژه ها:ارگانوفسفرهکروماتوگرافی مایع با کارایی بالاآبمیوهمیکرواستخراج مایع-مایع کمک شده با هوا
-
2.
نویسنده : شریعت، منیرالدین ؛ لکزاده، لیلا ؛ میرمحمدی، مهرالسادات ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1395 - شماره 24 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 65 تا 76 )
کلیدواژه ها:HPLCاسپکتروفتومتریسوربات پتاسیمآبمیوه
-
3.
مجله:رشد آموزش قرآن»زمستان 1393 - شماره 47 (1 صفحه - از 59 تا 59 )
کلیدواژه ها:آبمیوهلیوانپیامبر اکرم ( ص )قیمت
-
4.
نویسنده : بیگی، فرحناز ؛ عبدوسی، وحید ؛ قاسمی، ایوب علی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (11 صفحه - از 85 تا 95 )
کلیدواژه ها:صنایع تبدیلیآب میوهآریلارقام انارویژگی های مرفولوژیکی و بیوشیمیایی
-
5.
نویسنده : شمس، قهرمان ؛
مجله:حقوق زنان»آبان و آذر 1378 - شماره 12 (5 صفحه - از 62 تا 66 )
-
6.
مصاحبه شونده : نساج، سید مرتضی ؛
مجله:بررسی های بازرگانی»آذر 1376 - شماره 124 ISC (6 صفحه - از 101 تا 106 )
-
7.
نویسنده : مهرآفرین ؛
مجله:نامه اتاق بازرگانی»اردیبهشت 1375 - شماره 337 (7 صفحه - از 113 تا 119 )
-
8.
نویسنده : امینی، امیر هوشنگ ؛
مجله:نامه اتاق بازرگانی»بهمن 1374 - شماره 334 (6 صفحه - از 113 تا 118 )
-
9.
مجله:نامه اتاق بازرگانی»خرداد 1373 - شماره 315 (7 صفحه - از 87 تا 93 )
کلیدواژه ها:آبکنسانترهآبمیوهآب میوۀوارداتیاطلاعات تجاریانگلیس
-
10.
نویسنده : مرکز تحقیقات و بررسی های اتاق ایران ؛
مجله:نامه اتاق بازرگانی»تیر 1372 - شماره 304 (5 صفحه - از 95 تا 99 )