کلیدواژه آنتیاکسیدان / (58 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
31.
نویسنده : موسوی، اخترالسادات ؛ خاتمی، حسن ؛ نویسنده مسئول : اکبری، احمد ؛
مجله:گلجام»پاییز و زمستان 1397 - شماره 34 (12 صفحه - از 109 تا 120 )
کلیدواژه ها:آنتیاکسیدانثبات نوریرنگزای طبیعی اسپرک
-
32.
نویسنده : غفوری، فرزانه سادات ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ آخوندزاده بستی، فشین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 51 تا 64 )
کلیدواژه ها:عصارهآنتی اکسیدانChlorella vulgarisماهی قزل آلای رنگین کمانضد میکروب
-
33.
نویسنده : یوسفی، شیما ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 31 تا 44 )
کلیدواژه ها:آنتی اکسیدانروش سطح پاسخویژگیهای فیزیکوشیمیاییخشک کن پاششیعصاره چغندر قرمزریزدرون پوشانی
-
34.
نویسنده : حق شناس، روح الله ؛ آوندی، محسن ؛ جلیلی، نازنین ؛
مجله:علوم زیستی ورزشی»زمستان 1396، دوره نهم - شماره 4 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 515 تا 526 )
کلیدواژه ها:مکملفشار اکسایشیآنتیاکسیدانتمرین همزمان
-
35.
نویسنده : چشمی، حمید ؛ رضایی سرشت، حسن ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1396 - شماره 55 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 29 تا 36 )
کلیدواژه ها:آنتیاکسیدانDPPHداتوره تماشاییغربالگری فیتوشیمیایی
-
36.
نویسنده : نظری، زهرا ؛ قراچورلو، مریم ؛ الهامی راد، امیرحسین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (12 صفحه - از 23 تا 34 )
کلیدواژه ها:آنتی اکسیدانتانیک اسیدروغن خوراکیعصاره چای
-
37.
نویسنده : خدابنده، فرشته ؛ خانی پور، علی اصغر ؛ سیف زاده، مینا ؛ زارع گشتی، قربان ؛ رهنما سنگاچین، معصومه ؛
مجله:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»زمستان 1395، سال دوم - شماره 4 (13 صفحه - از 43 تا 55 )
کلیدواژه ها:آنتی اکسیداناکسیداسیونرزماریماهی کپور نقره ایگوشت چرخ شدهاکسیدانماهی
-
38.
نویسنده : نخستین روحی، بابک ؛
مجله:پژوهشنامه فیزیولوژی ورزشی کاربردی»پاییز و زمستان 1395 - شماره 24 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم (12 صفحه - از 129 تا 140 )
کلیدواژه ها:مکملفعالیت بدنیاسترس اکسیداتیوآنتی اکسیدان
-
39.
نویسنده : موسوی، اکرم ؛
مجله:پژوهش های کاربردی در فنی و مهندسی»پاییز 1395 - شماره 2 (26 صفحه - از 25 تا 50 )
کلیدواژه ها:زردچوبهقزل آلاآنتی اکسیدانآلووراسوریمیآنتی باکتریال
-
40.
نویسنده : غفوریان، محبوبه ؛ عزت پناه، حمید ؛ محمدی نافچی، عبدالرضا ؛ تاج آبادی ابراهیمی، مریم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (12 صفحه - از 53 تا 64 )
کلیدواژه ها:تخمیرباکتریهای اسید لاکتیکشیر شترآنتیاکسیداناگزوپلی ساکارید