کلیدواژه خشك كردن / (14 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
11.
نویسنده : رضوانی اقدم، علی ؛ آل عمرانی نژاد، سیدمحمدحسین ؛ خزایی، جواد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (9 صفحه - از 99 تا 107 )
کلیدواژه ها:سیررنگخشک کردنآلیسیناسید پیروویک
-
12.
نویسنده : غلامی پرشکوهی، محمد ؛ رشیدی، مجید ؛ شکری، امن اله ؛ میرمرادی، موسی ؛ محسنی، شهرام ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1392 - شماره 38 (8 صفحه - از 11 تا 18 )
کلیدواژه ها:کیفیتآماده سازیانگورخشک کردننمای دو مرحله ای
-
13.
نویسنده مسئول : سلیمانی، جابر ؛ نویسنده : آصفی، نارملا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1390 - شماره 4 ISC (8 صفحه - از 37 تا 44 )
کلیدواژه ها:آبگیری اسمزیهویجدانسیتهخشک کردنتیمار
-
14.
نویسنده : رزاقی چالگر، مطلب ؛
مجله:فرهنگ مردم ایران»زمستان 1385 و بهار 1386 - شماره های 7 و 8 (15 صفحه - از 149 تا 163 )