کلیدواژه طول دوره نگهداری / (1 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : نوعی، فرزاد ؛ انرجان، نویده ؛ جوادی، افشین ؛ بهنژادی، محمدعلی ؛ نویسنده مسئول : میرزایی، حمید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1402-شماره 52 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (21 صفحه - از 79 تا 99 )
کلیدواژه ها:اسانس رزماریقزلآلای رنگینکمانقزل آلای رنگین کماننانولیپوزومکیفیتطول دوره نگهداری
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |