کلیدواژه غذای حلال / (14 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : ایازی رستم کلایی، زاهره ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»زمستان 1400، دوره چهارم - شماره 4 (9 صفحه - از 14 تا 22 )
کلیدواژه ها:انسان کاملهویتشخصیتموفقیتغذای حلال
-
2.
نویسنده مسئول : رهنمای رودپشتی، فریدون ؛ نویسنده : سلیمانی، آزاده ؛
مجله:پیشرفت های مالی و سرمایه گذاری»زمستان 1400- شماره 5 رتبه A (دانشگاه آزاد (24 صفحه - از 145 تا 168 )
کلیدواژه ها:مدیریت ریسکمثلث بقاریسک برندبرند حلالبازارکسب و کارمواد غذایی حلالرقابتیمحصولاتکسب و کار حلالغذای حلال
-
3.
نویسنده مسئول : شکری، انعام ؛ نویسنده : اسکندری، سهیل ؛ تبارکی، امیر ؛ دغاغله، عبدالرضا ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»تابستان 1400، دوره چهارم - شماره 2 (12 صفحه - از 40 تا 51 )
کلیدواژه ها:اسلامآگاهیاستانداردغذای حلالفرآوردههای گوشتینگرش و عملکرد
-
4.
نویسنده : گلستانهزاده، نسیم ؛ نویسنده مسئول : هنرور، مسعود ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»تابستان 1400، دوره چهارم - شماره 2 (17 صفحه - از 60 تا 76 )
کلیدواژه ها:غذای حلالپسماندهای غذاییبازیافت پسماندها
-
5.
نویسنده : ابن التراب، سید محمد علی ؛ وفامهر، فاطمه ؛ نویسنده مسئول : صحرائی، فرشته ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»تابستان 1400، دوره چهارم - شماره 2 (12 صفحه - از 77 تا 88 )
کلیدواژه ها:واکنش زنجیرهای پلیمرازغذای حلالژلاتینپروتئیندئوکسی ریبونوکلئیک اسید
-
6.
نویسنده مسئول : موسوی ندوشن، فاطمهسادات ؛ نویسنده : کیانی، سمیه ؛ هاشمی، فاطمه ؛
مجله:معرفت اخلاقی»بهار و تابستان 1400 - شماره 29 رتبه علمی-ترویجی (حوزه علمیه/ISC (13 صفحه - از 79 تا 91 )
کلیدواژه ها:کودکبارداریغذای حلالشخصیت اخلاقیجنینتغذیهمادرتربیت
-
7.
نویسنده مسئول : پیشاهنگ، محسن ؛ نویسنده : پیشاهنگ، مسعود ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»زمستان 1399، دوره سوم - شماره 4 (13 صفحه - از 1 تا 13 )
-
8.
نویسنده مسئول : شیرازی، سمیه ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»زمستان 1399، دوره سوم - شماره 4 (16 صفحه - از 14 تا 29 )
کلیدواژه ها:مدل معادلات ساختاریکنترل کیفیتایمنی غذاغذای حلال
-
9.
نویسنده : اهری، حامد ؛ سهرابی حقدوست، نکیسا ؛ نوروزی، بهاره ؛ عطایی، مریم ؛ نویسنده مسئول : علی انوار، سیدامیر ؛
مجله:مطالعات قرآنی»زمستان 1399 - شماره 44 رتبه B (دانشگاه آزاد/ISC (27 صفحه - از 427 تا 453 )
کلیدواژه ها:علوم اجتماعیبازارهای جهانیجسمسلامتیغذای حلالحـلالبـههـااسلامیمواد غذاییحرامیـادین
-
10.
نویسنده مسئول : نورمحمدی، غلامرضا ؛ نویسنده : عمادی، عباس ؛
مجله:قرآن و طب»تابستان 1399 - شماره 11 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 60 تا 69 )
کلیدواژه ها:الکلغذای حلالفراوردههای الکلیمقدار مجازمسکر
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-ترویجی (1 مقاله)
- علمی-پژوهشی (1 مقاله)
- ب (1 مقاله)