کلیدواژه غذای حلال / (14 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
11.
نویسنده مسئول : طباطبایی، سید محمود ؛ نویسنده : اکرمی، ایوب ؛ عنایتی راد، محمد جواد ؛
مجله:جستارهای فقهی و اصولی»زمستان 1398، سال پنجم - شماره 17 رتبه ب (حوزه علمیه (22 صفحه - از 141 تا 162 )
کلیدواژه ها:قاعده فقهیاستهلاکغذای حرامافزودنیهای حرامغذای حلال
-
12.
نویسنده مسئول : حیدری، سید صادق ؛ نویسنده : محمدی، فاطمه ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»بهار و تابستان 1398، دوره دوم - شماره 1 (14 صفحه - از 69 تا 82 )
کلیدواژه ها:تعلیم و تربیتگزارههای قرآنیغذای حلالساحتهای تربیتی
-
13.
نویسنده : نصر اصفهانی، مائده ؛ نویسنده مسئول : اعرابی، اعظم ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»پاییز و زمستان 1397، دوره اول - شماره 1 (13 صفحه - از 18 تا 30 )
کلیدواژه ها:تقطیرالکلکروماتوگرافی گازیغذای حلالاسپکتروفتومتر
-
14.
نویسنده : مرزبند، رحمت اله ؛ معلمی، مصطفی ؛ دارابی نیا، مرتضی ؛
مجله:اسلام و سلامت»بهار 1394، دوره دوم - شماره 1 (4 صفحه - از 51 تا 54 )
کلیدواژه ها:متون اسلامیغذاایمنی غذاغذای طیبغذای حلالاسلامیسلامتایمنی مواد غذاییمصرفانسان
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-ترویجی (1 مقاله)
- علمی-پژوهشی (1 مقاله)
- ب (1 مقاله)