کلیدواژه لاکتوز / (5 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : میردامادی، سید سعید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1390 - شماره 4 ISC (14 صفحه - از 9 تا 22 )
کلیدواژه ها:اسید لاکتیکلاکتوباسیلوس کازئیتخمیرفرمانتور همزندارافزایش حجم تولیدتولیدسویهآب پنیر
-
2.
نویسنده : اشرفی، منصور ؛
مجله:درسهایی از مکتب اسلام»فروردین 1376، سال 37 - شماره 1 (8 صفحه - از 67 تا 74 )
کلیدواژه ها:آلرژیحساسیتلاکتوزقندشیررودهفروکتوزعوارضمواد غذائی
-
3.
نویسنده : اشرفی، منصور ؛
مجله:درسهایی از مکتب اسلام»اسفند 1374، سال 35 - شماره 12 (7 صفحه - از 62 تا 68 )
-
4.
مجله:نامه اتاق بازرگانی»خرداد 1373 - شماره 315 (2 صفحه - از 94 تا 95 )
-
5.
نویسنده : دزفولیان، منوچهر ؛
مجله:محیط شناسی»زمستان 1353، دوره دوم - شماره 2 ISC (2 صفحه - از 175 تا 176 )
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه درسهایی از مکتب اسلام 2 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
نشریه محیط شناسی 1 |
نشریه نامه اتاق بازرگانی 1 |