کلیدواژه ويژگیهای فيزيکوشيميايی / (9 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : شهاب لواسانی، علیرضا ؛ نویسنده : زندی، محدثه ؛ ناطقی، لیلا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1401- شماره 77 رتبه A (دانشگاه آزاد (18 صفحه - از 95 تا 112 )
کلیدواژه ها:باکتریهای پروبیوتیکویژگیهای فیزیکوشیمیاییشیر تخمیریچای کامبوچا
-
2.
نویسنده مسئول : تاج الدین، بهجت ؛ نویسنده : جهان میهن، کلثوم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1399 - شماره 67 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 23 تا 32 )
کلیدواژه ها:رنگبافتویژگیهای فیزیکوشیمیاییسیب
-
3.
نویسنده : صفی زاده، ابراهیم ؛ غفارزاده، حمید رضا ؛ پورهاشمی، سید عباس ؛ نویسنده مسئول : کریمی، داریوش ؛
مجله:تحقیقات جغرافیایی»بهار 1399 - شماره 136 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (9 صفحه - از 168 تا 176 )
کلیدواژه ها:فلزات سنگینآلودگی محیطیرودخانه ارسویژگیهای فیزیکو شیمیاییرعایت حقآبه
-
4.
نویسنده : نیک ذات، الناز ؛ انصاری، سارا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1397 - شماه 61 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 99 تا 112 )
کلیدواژه ها:ذرتانجمادویژگیهای فیزیکوشیمیاییفرایند حرارتی
-
5.
نویسنده : آشفته، محمد ؛ قوامی، مهرداد ؛ قراچورلو، مریم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1397- شماره 60 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (15 صفحه - از 113 تا 127 )
کلیدواژه ها:اینتراستریفیکاسیون شیمیاییروغن کانولاویژگی های فیزیکوشیمیاییپالم استئارینچربی های بدون ترانس
-
6.
نویسنده : کریم، مهری ؛ نادری، بهناز ؛ میرزایی، معصومه ؛ سنجابی، نجات ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 85 تا 98 )
کلیدواژه ها:کربوکسی متیل سلولزویژگیهای فیزیکوشیمیایی: اینولین بلند زنجیرماست کم چرب
-
7.
نویسنده : یوسفی، شیما ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 31 تا 44 )
کلیدواژه ها:آنتی اکسیدانروش سطح پاسخویژگیهای فیزیکوشیمیاییخشک کن پاششیعصاره چغندر قرمزریزدرون پوشانی
-
8.
نویسنده : امامی فر، آریو ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1396 - شماره 55 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (18 صفحه - از 97 تا 114 )
کلیدواژه ها:توت فرنگیپیش سرد کردنپایداری میکروبیعمر انبارمانیویژگی های فیزیکوشیمیایی
-
9.
نویسنده : طاهریان، امیر ؛ رهبری، مهشید ؛ صادقی ماهونک، علی رضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (14 صفحه - از 15 تا 28 )
کلیدواژه ها:بستنی کفیرصمغ عربیشیره خرماویژگیهای فیزیکوشیمیایی