کلیدواژه اکسيداسيون / (13 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
11.
نویسنده : معزی، مریم ؛ فاضل، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 رتبه A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 83 تا 96 )
کلیدواژه ها:پستهاکسیداسیونصمغ فارسیپوششدهیعصاره نعناع
-
12.
نویسنده : غربا، مهرناز ؛ قوامی، مهرداد ؛ نویسنده مسئول : غیاثی طرزی، بابک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 رتبه A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 21 تا 34 )
کلیدواژه ها:آنتی اکسیدانروغن آفتابگرداناکسیداسیونپایداری روغنروغن قالبروغن کانولا
-
13.
نویسنده مسئول : فتح الهی، عیسی ؛ نویسنده : هاشمی نژاد، راحله ؛ طالبی، سمیه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1401- شماره 46 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 77 تا 90 )
کلیدواژه ها:فلزات سنگینروغن کنجدپوست پرتقالجاذب زیستیاکسیداسیون
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 4 |
نشریه مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری 1 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (1 مقاله)