کلیدواژه عصاره گیاهی / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : گلکاری، حجت اله ؛ قیصری، حمید رضا ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ امین لاری، محمود ؛ رئیسی، محمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1396 - شماره 27 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 1 تا 14 )
کلیدواژه ها:پروتئولیزپنیر سفید ایرانیرنتعصاره گیاهیکارده
-
2.
نویسنده : نعمت زاده، قربانعلی ؛ قهاری، سمیه ؛ حدادی، زهرا ؛
مجله:زیست فناوری گیاهان دارویی»پاییز و زمستان 1397 - شماره 8 (24 صفحه - از 70 تا 93 )
کلیدواژه ها:اسانسفعالیت ضد باکتریاییعصاره گیاهیاثر ضد قارچیفعالیت آنتی اکسیدانتی
-
3.
نویسنده : بدلی، اکبر ؛ نویسنده مسئول : جوادی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1398-شماره 36 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 79 تا 94 )
کلیدواژه ها:کیک اسفنجیخواص ضد میکروبیخواص آنتیاکسیدانیعصاره گیاهی
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
نشریه زیست فناوری گیاهان دارویی 1 |