کلیدواژه Escherichia coli / (17 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : جهاندیده، یاشار ؛ احمدی مقدم، زینب ؛ نویسنده مسئول : طباطبائی، سید حسن ؛
مجله:مدل سازی و مدیریت آب و خاک»پاییز 1403 - شماره 15 (8 صفحه - از 135 تا 142 )
کلیدواژه ها:کود دامیجریان ترجیحیایشریشیاکولیانتقال باکتریاندازه ذرات
-
2.
نویسنده : Baqir، Q.K ؛ Baqer، G.K ؛ Baqer، F.K ؛ نویسنده مسئول : Abbas، B.A ؛
مجله:طب جانباز»Winter 2024, Volume 16 - Number 1 ISC (6 صفحه - از 43 تا 48 )
کلیدواژه ها:Escherichia coliUrinary Tract InfectionABO blood groupLewis Blood GroupSecretor Status
-
3.
نویسنده : فاتحی، فائزه ؛ باقری، محبوبه ؛ نویسنده مسئول : ستاری، امیر ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1402-شماره 52 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (13 صفحه - از 65 تا 77 )
کلیدواژه ها:میگومقاومت آنتیبیوتیکیاشریشیاکلیکلیفرم مدفوعیشمارش کلیمقاومت آنتیبیوتیکی.
-
4.
نویسنده : امیدی، احسان ؛
مجله:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»بهار 1402، دوره نهم - شماره 30 (18 صفحه - از 260 تا 277 )
کلیدواژه ها:پروبیوتیکبیوفیلمEscherichia coliعفونت ادراریLactobacillus
-
5.
نویسنده : نری میسا، محمد ؛ نویسنده مسئول : رحیمی، ابراهیم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402- شماره 49 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 63 تا 71 )
کلیدواژه ها:میگوسالمونلااستافیلوکوکوس اورئوساشرشیاکلایTVN
-
6.
نویسنده : هاشمی کروئی، سید مسعود ؛ علی نیا، فاطمه زهرا ؛ غلامپور عزیزی، عیسی ؛
مجله:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»پاییز 1401، دوره هفتم - شماره 23 (12 صفحه - از 1 تا 12 )
کلیدواژه ها:ضد میکروبیآسپرژیلوس نایجرآسپرژیلوس فلاووساشرشیا کلیپنی سیلیوم
-
7.
نویسنده : الزبیدی، رافد ؛ فلاح، ندا ؛ نویسنده مسئول : جمشیدی، عبداله ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 49 تا 59 )
کلیدواژه ها:PCRاشریشیا کولایغذاهای آماده مصرف
-
8.
نویسنده مسئول : اژدری، عطااله ؛ نویسنده : قدوسی، رضیه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1399 - شماره 39 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 83 تا 93 )
کلیدواژه ها:مشهدآلودگی میکروبیتخم انگلسبزیخوردناشریشیاکولای
-
9.
نویسنده مسئول : طاهری، علی ؛ نویسنده : ضیاءالدینی، مرتضی ؛ گهرام زئی، معصومه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 95 تا 108 )
کلیدواژه ها:نانوذرهسودوموناس آئروژینوزاشریشیا کولیخاصیت ضدباکتریاییآلومینات روی
-
10.
نویسنده : شعبانی لکرانی، نعیمه ؛ شایق، جلال ؛ موسوی، زهره ؛ صادقی، جاوید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1396 - شماره 25 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 43 تا 54 )
کلیدواژه ها:قناتچشمهاشریشیا کولایگروههای فیلوژنیمقاومت آنتی بیوتیکی
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (3 مقاله)