کلیدواژه Nutritional value / (4 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : گل باز، مهسا ؛ رحمن، علیرضا ؛ نویسنده مسئول : حسینمردی، فاطمه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1402 - شماره 79 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 65 تا 76 )
کلیدواژه ها:ارزش تغذیه ایچیاآرد دانه کتانسس فلفل قرمز
-
2.
نویسنده : M. Allam، Soheir F ؛ Mohamed، Manal Osman ؛
مجله:بحوث التربية النوعية»السنة 2023، ژانویة - العدد 73 (23 صفحه - از 56 تا 78 )
کلیدواژه ها:AntioxidantNutritional valuePleurotus ostreatus
-
3.
نویسنده : روشنایی، کامبیز ؛ فاطمی نیا، یوسف ؛ نویسنده مسئول : روشن، حسن ؛
مجله:قرآن و علم»پاییز و زمستان 1399 - شماره 27 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (19 صفحه - از 232 تا 250 )
کلیدواژه ها:آموزههای دینیگروههای غذاییهرم غذاییتغذیه دینیارزش تغذیهتغذیهروایاتجسمقرآنسلامتانسانارزش
-
4.
نویسنده : فتحی، سحر ؛ خانی پور، علی اصغر ؛ فهیم دژبان، یاسمن ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1393 - شماره 13 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 23 تا 32 )
کلیدواژه ها:کیلکاکپور نقرهایبرگر تلفیقی