کلیدواژه Salting / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : شعبان پور، بهاره ؛ گلنار قربانیان، گلنار ؛ اجاق، سیدمهدی ؛ پورعاشوری، پرستو ؛ عقیلینژاد، سیدمصطفی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1395 - شماره 24 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 31 تا 44 )
کلیدواژه ها:تخم قزلآلای رنگینکماننمکسودکیفیتماندگاری
-
2.
نویسنده مسئول : چوبکار، نسرین ؛ نویسنده : آخوندزاده بستی، افشین ؛ سلطانی، مهدی ؛ ساری، عباسعلی ؛ امامی راد، امیرمحمد ؛ قائنی، منصوره ؛ رومیانی، لاله ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1390 - شماره 4 ISC (8 صفحه - از 1 تا 8 )
کلیدواژه ها:استافیلوکوکوس اورئوسنمک سود کردنلیستریا مونو سایتوژنزفیله ماهی کپور نقرهاینمکباکتری
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (1 مقاله)