کلیدواژه Sponge Cake / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : نصرآبادی، محمد اسماعیل ؛ نویسنده : نوری توپکانلو، حماد ؛ آزادفر، الهام ؛ قاضی، زهره ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 ، A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 69 تا 80 )
کلیدواژه ها:کیک اسفنجیخواص حسیفیزیکوشیمیاییفیبر گریپفروت
-
2.
نویسنده : بدلی، اکبر ؛ نویسنده مسئول : جوادی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1398-شماره 36 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 79 تا 94 )
کلیدواژه ها:کیک اسفنجیخواص ضد میکروبیخواص آنتیاکسیدانیعصاره گیاهی
-
3.
نویسنده : مرادی، پونه ؛ نویسنده مسئول : گلی، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 ، A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 37 تا 48 )
کلیدواژه ها:سیب زمینیکیک اسفنجیفیبر رژیمیخواص فراسودمندی
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |