-
11.
نویسنده : محرابی، وحیده ؛ قراچورلو، مریم ؛ نویسنده مسئول : قوامی، مهرداد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 رتبه A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 37 تا 52 )
کلیدواژه ها:آمونیوم فسفاتید (YN)بهبود کیفیت بافتبهبود کیفیت رنگخاصیت سینرژیستیشکلات سفیدلستین تجاری
-
12.
نویسنده : قراچورلو، مریم ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ قوامی، مهرداد ؛ حسینی، سپیده ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (23 صفحه - از 89 تا 111 )
کلیدواژه ها:انتقال اتم هیدوژنانتقال الکترونظرفیت احیاکنندگیمهار رادیکالآنتی اکسیدان
-
13.
نویسنده : کلاته سیفری، فاطمه ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ نویسنده مسئول : قوامی، مهرداد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1399 - شماره 67 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 43 تا 52 )
کلیدواژه ها:روغن زیتونکروماتوگرافی گازیکروماتوگرافی مایع با کارایی بالاآلفا توکوفرولمشتقات استرولی
-
14.
نویسنده : گلشنی، نگار ؛ قوامی، مهرداد ؛ دلخوش، بابک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 15 تا 24 )
کلیدواژه ها:روغنترکیب اسید چربمواد غیر صابونی شوندهکانولا
-
15.
نویسنده : خرسند منش، سحر ؛ قوامی، مهرداد ؛ بازیار، بهزاد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (8 صفحه - از 13 تا 20 )
کلیدواژه ها:ترکیبات فنولیکبازده استخراجخاصیت آنتی اکسیدانیقهوه آرابیکاقهوه روبوستا