-
1.
نویسنده مسئول : قائم پناه، مهنام ؛ نویسنده : هاشمی روان، مهناز ؛ شریفان، انوشه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 31 تا 40 )
کلیدواژه ها:فراسودمندپروبیوتیکباکتریهای اسید لاکتیکنوشیدنی تخمیری
-
2.
نویسنده : روح زاده، سروه ؛ نویسنده مسئول : بهرامیان، سمیرا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 109 تا 117 )
کلیدواژه ها:بستنیپروبیوتیکلاکتوباسیلوس پلانتارومژل آلوئهورا
-
3.
نویسنده : باباخانی، سجاد ؛ پاکزاد، پرویز ؛ بی خوف تربتی، مریم ؛ نویسنده مسئول : حسینی، فرزانه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 1 تا 16 )
کلیدواژه ها:پروبیوتیکویرولانسلیستریوزیستهاجم سلولیمیکروکپسولهسازیمواد غذایی