کلمة المفتاح عصاره / (16 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : کریمی، فروزان ؛ مبینی کشه، مریم ؛ کمالی نژاد، محمد ؛ حاتمی، حسین ؛ لبیبی، فرزانه ؛ دربندی تمیجانی، حسن ؛ فرخی، بابک ؛ سوری، حمید ؛
مجلة:تاریخ پزشکی»تابستان 1390 - شماره 7 (ویژه نامه طب سنتی) ISC (32 صفحة - من 129 إلی 160 )
الکلمات المفتاحية:انساناسانسسرطان تخمدانعصارهسيس پلاتينزنيانTrachyspermum copticum (L) Link
-
2.
مؤلف : مزداپور، کتایون ؛ لطیف پور، صبا ؛
مجلة:تحقیقات تمثیلی در زبان و ادب فارسی»زمستان 1390 - شماره 10 التصنيف العلمية - البحثية (Azad University/ISC (24 صفحة - من 203 إلی 226 )
الکلمات المفتاحية:هومآیینایزدهندوایرانیعصاره
-
3.
مؤلف : کمالی روستا، لیلا ؛ قوامی، مهرداد ؛ الهامی راد، امیر حسین ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1393 - شماره 42 (10 صفحة - من 37 إلی 46 )
الکلمات المفتاحية:دارچینعصارهآنتی اکسیداناکسیداسیونچلاته کننده
-
4.
مؤلف : کمالی روستا، زهرا ؛ قراچورلو، مریم ؛ الهامی راد، امیر حسین ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1393 - شماره 43 (10 صفحة - من 29 إلی 38 )
الکلمات المفتاحية:آنتیاکسیدانعصارهزنجبیلاتواکسیداسیونچیلیتکننده
-
5.
مؤلف : بخش آبادی، ندا ؛ بشارتی، رضا ؛ طهماسبی، حمزه علی ؛
مجلة:دانش و تندرستی»زمستان 1394 - شماره 36 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Health/ISC (5 صفحة - من 1 إلی 5 )
الکلمات المفتاحية:گل محمدیعصارهآلوئ هورااثر ضدمیکروبیاشریشیاکلی
-
6.
مؤلف : باباولیلو، محمد ؛ شاهرخی، شهرام ؛ خدابنده، حبیب اله ؛ نورافکن، حسن ؛
مجلة:شباک»خرداد 1395 - شماره 10/3 ISC (6 صفحة - من 29 إلی 34 )
الکلمات المفتاحية:زیست سنجیعصارهخرزهرهشته معمولی گندمگیاه
-
7.
مؤلف : نمدی پور، عباس ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ قربانی، محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 التصنيف A+ (Azad University (8 صفحة - من 55 إلی 62 )
الکلمات المفتاحية:حلالعصارهکنارفعالیت آنتیاکسیدانیهسته خرما
-
8.
مؤلف : غفوری، فرزانه سادات ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ آخوندزاده بستی، فشین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 التصنيف A+ (Azad University (14 صفحة - من 51 إلی 64 )
الکلمات المفتاحية:عصارهآنتی اکسیدانChlorella vulgarisماهی قزل آلای رنگین کمانضد میکروب
-
9.
مؤلف : غلامحسین پور، علی اکبر ؛ هاشمی، سید محمدباقر ؛ شکری، سیمین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1397 - شماه 61 التصنيف A+ (Azad University (16 صفحة - من 5 إلی 20 )
الکلمات المفتاحية:اسانسعصارهفعالیت آنتی اکسیدانیفعالیت ضدمیکروبیبه لیمو
-
10.
مؤلف : عزیزنیا، حامد ؛ کرامت، جواد ؛ سلیمانیان زاد، صبیحه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1398 - شماره 34 التصنيف A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 47 إلی 60 )
الکلمات المفتاحية:آنتیاکسیدانعصارهضدمیکروبیکهورک
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- A+ (6 مقالة)
- علمی-پژوهشی (2 مقالة)
- A (2 مقالة)