مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 2 |
مجلة علوم غذایی و تغذیه 1 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 3 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 3 |
-
1.
مؤلف : موسوی کلجاهی، سیده الهام ؛ همیشه کار، حامد ؛ الماسی، هادی ؛ اصفی، نارملا ؛ كاتب مسؤول : علیزاده، ایناز ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1400-شماره 41 التصنيف A (Azad University/ISC (15 صفحة - من 71 إلی 85 )
الکلمات المفتاحية:پرتقالگزنهنانوبیوکامپوزیتنانوفیبرسلولز
-
2.
مؤلف : عادلی میلانی، مرتضی ؛ قنبرزاده، بابک ؛ علیزاده، آیناز ؛ قاسمی افشار، پیمانه ؛ كاتب مسؤول : قبادی دانا، مریم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 التصنيف A (Azad University (18 صفحة - من 19 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:گوشت بوقلموننانو امولسیوناسانس گزنهپوشش خوراکی زیست فعالهیدروکسی پروپیل بتاسیکلودکسترین
-
3.
مؤلف : روفه گری نژاد، لیلا ؛ احسانی، محمد رضا ؛ دارابی امین، مسعود ؛ میزانی، مریم ؛ علیزاده، آیناز ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (10 صفحة - من 59 إلی 68 )
الکلمات المفتاحية:کرهاسید لینولئیک کنژوگهاندیس آتروژنیکباکتریهای لاکتیکاسیدهای چربلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوساستارترلاکتوکوکوس لاکتیس